Hirdetés

The Amazing Spider-Man 2 - jön a játékadaptáció is

|

Az új filmhez természetesen új játék is jön. Még több hálóhintázás és bunyó Manhattanben a The Amazing Spider-Man 2 kapcsán.

Hirdetés

Számomra a Pókember mindig is egy fontos karakter volt, jelenleg is füzetek garmadája sorakozik a hátam mögött, amelyek a hálószövő színeit viselik. Talán ezért szórakoztam a legutóbbi játékkal, aminek most érkezik a folytatása, a The Amazing Spider-Man 2.

Tavasszal jön az újabb sandbox szuperhős játék, amelyben ismét egy nyílt városban lesz a játszóterünk: hálóhintázhatunk, szupergonoszokat ütlegelhetünk, rossz viccekkel kínozhatjuk a városlakókat. Várhatóan a harcrendszer is marad a megszokott, kombó alapú közelharci megoldás, ami az előzőrészben sem működött rosszul. Túl sok újdonság nem várható, minden szebb, nagyobb, és remélhetőleg jobb lesz, mint az előző részben. Akár csak a Web of Shadows esetében, itt is lehetünk majd kevésbé szimpatikus hősök is, attól függően, hogy hogy döntünk adott helyzetben. Videón az élmény:

A The Amazing Spider-Man 2 megjelenés 2014 tavaszán esedékes PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Wii U-ra és 3DS-re. Aztán később biztosan átportolják majd telefonokra, tabletekre, vasalókra, mosógépekre is.

Platformok: Nintendo 3DS Nintendo Wii U PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)