Hirdetés

The Amazing Spider-Man: az első 20 perc játékmenet

|

Peter Parker egy 20 perces játékmenet videóban örvendeztet meg minket a pókhálón való lengedezéssel.

Hirdetés

Nem csoda, hogy egy olyan sikeres terméket, mint Pókember, nem csupán a mozivásznon láthat viszont a közönség. A Beenox által fejlesztett The Amazing Spider-Man nem csak konzolokon, de PC-n is megjelenik majd, így még szélesebb körben lehet majd kipróbálni a nyílt világban játszódó kalandokat. Azok számára, akik nem tudják kivárni, hogy saját szemükkel tapasztalják a The Amazing Spider-Man újdonságait, itt egy 20 perces játékmenet videó. A megjelenésre Xbox 360-on, Playstation 3-on, Nintendo DS-en, Nintendo 3DS-en, Nintendo Wii-n és PC-n számíthatunk, a történetről pedig annyit érdemes tudni, hogy nem ragaszkodik szorosan a film forgatókönyvéhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)