Hirdetés

The Amazing Spider-Man - Parker cicázik

|

A hol jó, hol rossz cicust alakító Felicia Hardy ismételten keresztezi hálószövő barátunk útját.

Hirdetés

Néhány éven belül harmadjára kísérli meg az Activision és a Beenox, hogy Pókember segítségével befogja a Rocksteady bőregerét, és új hőst ültessen a legjobb képregényhősöket felvonultató videojáték trónjára.



Élek a gyanúperrel, hogy ezúttal sem fog összejönni, pedig a The Amazing Spider-Man mozifilm farvizén érkező, csak konzolokra (3DS, DS, PS3 + Move, Wii, Xbox 360) szánt alkotás olyannyira elragaszkodott a mozifilmtől, hogy még óriásrobotokat is képes bevetni Spidy ellen.

Rossz cicus voltam


Szerencsére azonban nem gurult el teljesen a fejlesztők gyógyszere, hiszen olyan ismert Marvel karaktereket (főként Parker ismerőseit és ellenségeit) pakolnak még a játékba, mint a filmbéli főgonosz szerepére kiszemelt Lizardot, a rendkívüli testi erővel bíró Rhinót és mint az a minap kiderült, az 1979-ben bemutatkozott Felicia Hardy-t.



A Marvel univerzum egyik legdögösebb csaja betörő apja nyomába lépve maga is gyakran kerül szembe a törvénnyel. A rendkívüli akrobatikus képességekkel megáldott Black Cat belezúg Parkerbe, és kettejük között ellentmondásos, amolyan "se vele, se nélküle" viszony alakul ki. Hogy ez a játékban milyen formában jelentkezik, az még kérdéses, mint ahogy az is, hogy a Fekete Macska Pókember ellenfeleként, vagy segítőjeként tűnik-e majd fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)