Hirdetés

The Amazing Spider-Man: Stan Lee játszható karakterként

|

Örömmel jelenthetjük be, hogy az abszolút legendának számító Stan Lee is helyet kap a következő Pókember játékban.

Hirdetés

Stan Lee neve szinte egybeforrt a képregénnyel és a szuperhősökkel, hiszen az utánozhatatlan Marvel legenda olyan karaktereket alkotott a világ számára, mint a Fantasztikus Négyes, a Pókember, a Hulk, a Vasember vagy éppen a Fenegyerek.

A New York-ban született ikon nem egy és nem kettő általa kitalált karakter mozifilmjében kapott szerepet egy jelenet, vagyis cameo erejéig, gondoljunk csak a Fantasztikus Négyes, az X-Men vagy a Thor filmekre. Természetesen beugrott a Pókember trilógiába is egy-egy snittre, így nem ért minket váratlanul a hír, hogy a nyáron debütáló The Amazing Spider-Man játékból is kiveszi a részét.

Az már inkább mosolyra adhat okot, hogy Stan Lee nem csupán egy mellékkaraktert vagy egyebet alakít, hanem játszható karakterként lesz jelen. Az Addict of Fiction magazinnak adott interjújában Lee elárulta, hogy nem új számára a szóban forgó szerep, hiszen a Marvel Ultimate Alliance 2-ben feltűnt már korábban, de most először ölti magára a játszható karakter státuszát.

A The Amazing Spider-Man június 29-én érkezik X360-ra, PS3-ra, Wii-re, DS-re, DSi-re, 3DS-re és PSVitára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)