Hirdetés

The Amazing Spider-Man trailer: szép, de mi ez?

|

Ahogy azt már eddig is tudtuk, az Activision a Video Games Awards rendezvényen mutatta be a The Amazing Spider-Man első trailerét. Hát...

Hirdetés

A Beenox Studios nevével fémjelzett új Pókemberes játékról még viszonylat keveset tudni, csak annyi a biztos, hogy a 2012-es The Amazing Spider-Man reboot mozival együtt kerül majd a piacra. 

Az első előzetesben Oscorp robotjai támadják meg New York városát, az egésznek kicsit olyan Világok harca utóíze van, persze jön Pókember, megcsapkodja a robotot, miközben az egészet élőben közvetítő tévés bemondó enyhe orgazmusélményen esik át. És hát ennyi.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ebben semmi Pókember-feeling nincs, nem tetszik, amikor egy alapvetően emberi konfliktusokról és érdekes ellenségekkel való személyes harcokról szóló képregény adaptációja az lesz, hogy a hálóvetővel droidokat kell csapkodni. Nincs jó előérzetem, de nagyon bízom benne, hogy tévedni fogok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)