Hirdetés

The Anacrusis - sci-fibe oltja a '70-es évek hangulatát a Portal írójának új játéka

|

Hamarosan egy kifejezetten vidám co-op lövöldében csaphatjuk szét az idegenek hordáit.

Hirdetés

A Summer Game Fest 2021-et belökő Kickoff Live több érdekességet is hozott, az Elden Ringhez hasonló nagyobb attrakciók mellett feltűnt néhány kisebb ígéretes cím is. Az egyik ilyen a The Anacrusis, ami egy maximum 4 fős csapatokban tolható sci-fi akciójáték.

A belső nézetes lövöldét az a Stray Bombay fejleszti, melyet a Portal és a Left 4 Dead írójaként ismert Chet Faliszek, illetve a Riot Games egykori dizájnere, Kimberley Voll alapított.

Hirdetés

A The Anacrusis egy felfedezőhajón játszódik, ami valahol az ismert űr határán bolyong, a játékosok pedig hordákban támadó idegenekkel küzdenek meg a túlélésért. A leírás alapján a hangulat akár kifejezetten komor is lehetne, de a készítők inkább humorosra vették a figurát, a karakterekből, a színes pályákból és a zenéből a '70-es évek vidám hangulata árad.

A könnyed hangvételt a trailerben röpködő poénok is tovább fokozzák, a mindössze egyetlen perces kedvcsináló alapján kifejezetten érdekes mókára számíthatunk. A legjobb pedig, hogy már az idén ősszel megjelenik Xboxra és PC-re, és az első naptól elérhető lesz a Game Pass kínálatában is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)