Hirdetés

The Another World - Szerepjátékon dolgozik a legendás Studio Ghibli!

|

A vitán felül legjobb animé-stúdió és a Level 5 együttműködésében DS-re és PS3-ra írt szerepjáték készül.

Hirdetés

Az 1985-ben alapított Studio Ghibli már csak Hayao Miyazaki munkássága (Princess Mononoke, Spirited Away, Howl's moving castle, stb.) miatt ismert kell legyen a GSO látogatói körében, legalábbis nagyon bízom benne. A Level 5 pedig fennállása tizenkét esztendeje alatt olyan nagyszerű játékokkal ajándékozott meg bennünket, mint például a Professor Layton, vagy a White Knight Chronicles sorozatok.



Ha két ilyen kiváló stúdió összefog, abból csakis valami fantasztikus születhet. A The Another World (Ni no Kuni) trailerének megtekintése után kétségem sincs afelől, hogy a 13 esztendős Oliver mesés kalandja kasszát fog robbantani. Ha nem is mindenütt a világon, de Japánban garantáltan népünnepély kíséri majd megjelenését.



A történet szerint hősünk váratlanul elveszíti édesanyját, s egyedül marad Hotroit város utcáin. Ekkor fedi fel magát Shizuku, a játékbabának álcázott tündér a gyermek előtt, s megajándékozza őt egy mágikus könyvvel, amely lehetővé teszi, hogy átlépjen Ninokuni párhuzamos világába. A tündér azt állítja, ott megtalálhatja a módját, hogy visszahozza édesanyját az életbe.
A szívbe markolónak ígérkező sztori már önmagában felkeltette volna érdeklődésemet, de a Ghibli Studio animátoraival közösen létrehozott látványvilág egyenesen padlóba döngölt.
Kell vennem egy PS3-at is már, nincs mese...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)