Hirdetés

Megtudtunk pár részletet a Crystal Dynamics Bosszúállók játékáról

|

A Tomb Raider sorozaton dolgozó csapat most a Marvellel szövetkezett, és már készül a játék, ami most még csak szimplán The Avengers project kódnéven ismert.

Hirdetés

Nagyon reménykedünk abban, hogy korábban beharangozott projektekről az E3 alatt többet is elárul majd a Square Enix, viszont egyelőre csak annyit tehetünk, hogy várunk.

Hirdetés

A Marvel honlapján megjelent poszt azonban egy kicsit segít elképzelni, milyen lesz a Crystal Dynamics-féle Bosszúállók. A játékhoz olyan neves fejlesztőket sikerült megszerezni, mint a Naughty Dog egykori kreatív igazgatója, Shaun Escayg, illetve a korábban a Visceralnál dolgozó Stephen Barry, akik 13 másik fejlesztővel együtt januárban csatlakoztak a csapathoz.

A poszt azt írja, hogy a játékban egy teljesen új történetet ismerhetünk meg, és egy olyan világot teremtenek a fejlesztők, amibe még éveken át visszatérhetünk. Rengeteg karakterre, helyszínre, és emlékezetes pillanatra számíthatunk majd. Ez azt sugallja, hogy egy live service-es online játékot kapunk, amivel a Square hosszútávra tervez. Nekünk most a The Division-Destiny vonal ugrik be erről, érdekes lesz látni, hogyan valósítják meg. Feltehetően így nem a Bosszúállók csapatának egy tagját irányítjuk, fura lenne hatvan Hulk meg kétszáz Amerika kapitány egy térben.

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Nem ez az egyetlen Marvel-projekt most a Square-nél, a többiről is szívesen hallanánk valami újat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)