Hirdetés

Helyzetjelentést kaptunk a Bosszúállók játékról

|

Nincs ok az aggodalomra, nem kukázták a The Avengers Projectet.

Hirdetés

A The Game Awards 2018 után leírtuk már egy cikkben, hogy mekkora kihagyott ziccer volt odahívni az eseményre a Bosszúállók: Végtelen háború rendezőit, majd NEM bejelentetni velük hivatalosan is a The Avengers Projectet. De nem csak mi voltunk csalódottak a projekt távolmaradása miatt, a rajongók is kérdésekkel bombázták a készítőket, aminek meg is lett az eredménye. 

Hirdetés

Bár a stúdió nem erőltette meg magát túlságosan a válaszadásban, azonban mégis igyekeztek megnyugtatni a rajongókat, ezt a feladatot pedig a játék kreatív rendezője, Shaun Escayg vállalta magára, aki elmondta, hogy keményen dolgoznak ezen a nagyon is ambiciózus projekten és amint elérkezik az ideje, bennünket is beavatnak a részletekbe. 

Ez a "nesze semmi, fogd meg jól" iskolapéldája, noha legalább annyi kiderült belőle, hogy a Crystal Dynamics lázasan dolgozik a játékon és nem került veszélybe a fejlesztés. Viszont - ahogyan arra egy felhasználó rámutatott Escayg üzenetére válaszolva - a The Avengers Project teaser trailerének leírásában azt ígérték, hogy még 2018-ban többet mesélnek majd a játékról, ezt pedig csak nagyon fapadosan sikerült teljesíteni, így az érdeklődők joggal számíthattak rá, hogy bővebb tájékoztatást is kapnak. Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)