Hirdetés

The Awesome Adventures of Captain Spirit - az ingyenes játék is Denuvo védelmet kapott

|

A Square Enix úgy döntött, jobb, ha lesz hozzá másolásvédelem. Értetlenül pislogunk.

Hirdetés

Hétfő óta már ingyenesen letölthető és játszható a Life is Strange 2 előzménytörténeteként is szolgáló The Awesome Adventures of Captain Spirit. Annak ellenére, hogy a játék teljesen ingyenes, a Square Enix valamiért úgy döntött, hogy Denuvo másolásvédelemmel látják el.

Hirdetés

A Life is Strange 2 első epizódja csak szeptemberben érkezik, de addig elmerülhetünk Chris és szuperhős alteregója, Captain Spirit történetében. A sztori nemcsak, hogy a Life is Strange univerzumában játszódik, de több karakter is összeköti a játékot, és több döntésünk is hatással lehet a Life is Strange 2-re.

Az viszont kimondottan furcsa, hogy a híres-hírhedt másolásvédelmi rendszert engedélyezték a Captain Spirithez, hiszen bárki szabadon játszhat vele, aki regisztrál Steamen. Lehet, hogy köze van a Life is Strange 2-höz, de ezek után nem lenne meglepő, ha a crackerek megpróbálnák feltörni az ingyenes játékot is.

Ti kipróbáltátok már a The Awesome Adventures of Captain Spiritet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)