Hirdetés

The Banner Saga 2 - egy utolsó kedvcsinálóval készülhetünk a folytatásra (videó)

|

Két hét múlva érkezik a The Banner Saga 2, de a játék továbbra is szemet gyönyörködtető látványvilágából addig is kaptunk egy utolsó ízelítőt.

Hirdetés

Az eredeti Banner Saga óta kétségünk sem fért hozzá, hogy a Stoic személyében is egy rendkívül tehetséges indie csapatot tisztelhetünk, így nagyon meglepődnénk, ha a második rész nem sikerülne jól. Bár a folytatás megjelenésére még két hetet várnunk kell, a hangulatára már most elkezdhetünk hangolódni az utolsó trailerrel.

Amint ebből a videóból is láthatjuk, az első rész gyönyörű látványvilágát megtartotta a The Banner Saga 2 is, viszont a Stoic csapata több szempontból újít a játékon. Az új faj mellett a körökre osztott harcrendszer is sok apró részlettel bővült, ahogy természetesen a sztorit is folytatják majd. A 19-ei megjelenés egyébként csak a PC-s változatra igaz, a PS4-es és Xbox One-os játékosoknak még sajnos várnia kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)