Hirdetés

The Banner Saga 2 - egy hónappal korábban jön konzolokra

|

Július végére tervezték a The Banner Saga 2 konzolos megjelenését, de nem kell olyan sokat várnunk rá.

Hirdetés

Tegnap bejelentették, mely játékokat kapják júliusban ingyen az Xbox Live Gold előfizetők. Ezek egyike a The Banner Saga 2 Xbox One-os változata, mely július 26. helyett július 1-jétől lesz játszható, természetesen a nem goldosok számára is.

A PlayStation 4-eseknek sem kell már sokat várni, a játék ugyanis a szokásos keddi frissítés részeként, július 5-én jelenik meg. A Stoic sajtóközleményéből kiderült, hogy a PS Plus-osok ugyan nem ingyen kapják meg, de 10%-os kedvezménnyel szerezhetik be, vagy 30%-kal olcsóbban megvehetik az első részt is tartalmazó csomagot. 

A One-osoknak jár a Tome of X könyv, a PS4-eseknek pedig a Playful Hilt of Arnr passzív boost. PC-n jó értékeléseket kapott, ha inkább a konzolt preferáljátok, itt az alkalom kipróbálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)