Hirdetés

The Banner Saga 3 - friss előzetes és megjelenési dátum csal mosolyt az arcunkra

|

Több kiadás formájában kerül pont a The Banner Saga történetének végére.

Hirdetés

A The Banner Saga játékok első része 2014-ben mutatkozott be a játékosoknak, ami egy mély és epikus szerepjátékként szerzett magának számos rajongót. A fejlesztő Stoic Games A The Banner Saga 3-mal idén nyáron lezárja a megkezdett kalandot.

Hirdetés

A játék július 24-én PC-re, Mac-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre egyaránt megjelenik, de még a mobilos port is érkezik az év későbbi szakaszában, szóval nem lesz olyan játékos a földön, aki kimaradna az élményből.

A játék kiadója a megjelenési dátum mellett egy előzetessel is kedveskedett a rajongóknak, plusz az előrendelői bónuszokról is lerántották a leplet. Egy rank 10-es hős mellé kapunk egy egyedi képességet és tárgyat, néhány egyéb apróság társaságában.

A The Banner Saga 3 három különböző digitális, plusz egy különleges fizikai kiadásban érkezik majd. Az alapkiadás 25 dolláros árcédulával kerül majd a virtuális polcokra, a játék zenéjét tartalmazó Deluxe Edition 29 dollárért, míg közel 40 dollárért mindezen felül egy exkluzív (játékbeli) legendás tárgy és egy "Gift of Hadrborg" című digitális novella is üti majd a játékosok markát.

PlayStation 4-re és Xbox One-ra ráadásul egy The Banner Saga: Bonus Edition elnevezésű kiadás is érkezik, ami a trilógia mindhárom darabját tartalmazza majd, egy artbookkal, poszterrel, zenékkel és egyéb digitális jóságokkal megspékelve azt.

A játékhoz érkezett friss előzetes többek között arról is szeretné meggyőzni a rajongókat, hogy miért lesz érdemes előrendelni a The Banner Saga 3-at.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)