Hirdetés

The Banner Saga 3 - hatalmas sikerrel zárult a Kickstarter kampány

|

Lezárult a Banner Saga 3 kampánya, ami várt összeg kétszeresét hozta a fejlesztőknek.

Hirdetés

A The Banner Saga 3 lesz a trilógia záróakkordja, így annyira nem is csoda, hogy a rajongók csak úgy szórták a pénzt a fejlesztőkre. A záráskor 416 986 dollárt mutatott a mérő, ami a játék fejlesztése mellett 3 stretch goalra is elég volt.

Játszható lesz a Dredge faj, bekerül az Eternal Arena játékmód, és Ubin is visszatér köszönhetően annak, hogy az eredeti cél több mint kétszeresét sikerült elérni. Egyelőre az ígéretek mellé nem kaptunk megjelenési dátumot, de remélhetőleg még idén megkapjuk a sztori utolsó fejezetét.

A The Banner Saga 3 biztosan megjelenik PC-re, és ahogy az előző részek, úgy ez is befut majd idővel konzolokra és mobil platformokra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)