Hirdetés

Origin Access - újabb kiváló játék a kínálatban

|

Egy újabb remek alkotás kerül be hamarosan az EA előfizetéses szolgáltatásának kínálatába.

Hirdetés

Szépen bővül az Electronic Arts előfizetéses gyűjteményének kínálata, ráadásul egy ideje már egyre több olyan játékot is megtalálhatunk az Origin  Accessben, amit nem a cég adott ki, mint például a Torchlight 2 vagy a This War of Mine. Most egy újabb házon kívüli játékkal bővül a választék.

Az Origin csapata a Twitteren jelentette be, hogy a következő játék nem más lesz, mint a Versus Evil rajzfilmszerű stratégiai csodája, a The Banner Saga. Ugye ez volt az a játék, ami 1-2 évvel ezelőtt egy nagyon sikeres Kickstarter segítségével valósulhatott meg, a végeredmény pedig egy rettentően egyedi és hangulatos játék lett. 

Nektek hogy tetszik a kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)