Hirdetés

Szoborral és egyéb jóságokkal megpakolt kiadást kap a The Banner Saga

|

A rajongók hamarosan már egy menő gyűjtői változatban is megszerezhetik a Stoic nagyszerű játékát.

Hirdetés

A The Banner Saga az utóbbi évek egyik legjobb indie játéka, egyedi látványvilágával, magával ragadó sztorijával és a könnyen tanulható játékmenetével hamar belopta magát a játékosok szívébe. Nem sokára érkezik egy különleges kiadás is.

Hirdetés

A fejlesztő Stoic, és a játékot kiadó Versus Evil az előfizetős szolgáltatást nyújtó IndieBox-szal együtt jelenteti meg a The Banner Saga speciális, gyűjtői változatát. A kiadás tartalmazza az eddig megjelent két részt, egy kézikönyvet, a játék zenéjét és egy Ubin mellszobrot.

A The Banner Saga gyűjtői kiadása június 20-tól egészen július 18-ig elérhető, így bárki megszerezheti, aki ez idő alatt előfizet a havonta érkező IndieBox-ra.

Egyébként már gőzerővel készül a játék harmadik, befejező epizódja, úgyhogy hamarosan folytatódhat a viking kaland.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)