Hirdetés

The Bard's Tale IV - bővített verzió készül

|

A játékhoz készülő 2.0-s frissítés akkora lett, hogy a fejlesztők úgy döntöttek, kicsit nagyobb hírverést csinálnak neki.

Hirdetés

Tavaly decemberben ígérte meg az inXile, hogy kiad egy 2.0-s javítást a The Bard's Tale IV: Barrows Deephez, ami aztán csak nőtt, nőtt, és tovább nőtt. A csapat végül úgy döntött, hogy egy ekkora csomagot már megillet a rendezői változat jelző.

Hirdetés

A nyáron megjelenő The Bard's Tale 4: Barrows Deep - Director's Cutban lesz egy teljesen új, ingyenes dungeon, amihez egy új sztoriszál is tartozik. Ezzel együtt kapunk master-crafted felszereléseket, törp fegyvereket, játékmotor frissítést, átdolgozott művészeti anyagokat, extra karakter portrékat, jobb lokalizációs opciókat és hatalmas, egész játékra kiterjedő egyensúly változtatásokat, melyek érintik a karakterképességeket, a harci értékeket és a játék gazdaságát is.

A hátizsákunk is kap végre szűrőket, és egy Song of Exploration mód is bekerül, amivel a sztorira fókuszáló játékosok átugorhatják a puzzle részeket. Az InXile hozzátette, hogy a csomag mérete folyton csak növekszik, így mire kiadják, már ennél is több extra lesz benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)