Hirdetés

The Bard's Tale IV - tovább dagad a bárd erszénye

|

Az InXile Entertainment dalnoka már majdnem másfél millió dollárt énekelt össze, pedig még nagyon messze van a Kickstarter kampány vége.

Hirdetés

Nem mindenkinek jön be a közösségi finanszírozás, ám ez nem mondható el a The Bard's Tale IV esetében, a projekt ugyanis meglehetősen sikeres.

Ez talán nem is annyira meglepő, ha figyelembe vesszük a The Bard's Tale múltját, mindenesetre az biztos, hogy nem áll meg ennyinél a Kickstarter számláló, amely már átlépte a 1,25 millió dolláros határt is, ezzel pedig újabb extrákat nyitottak meg a játékhoz a támogatók. Brian Fargo, az InXile CEO-ja köszönetet mondott a támogatásért, és azt ígéri, senki nem fog csalódni a bárd legújabb kalandjában.

"Elképesztő látni azt a rengeteg támogatást, amit a rajongók nyújtanak. Minden energiánkat arra fogjuk fordítani, hogy elkészítsük számukra azt a szerepjátékot, amire mindig is vágytak, nem fogunk csalódást okozni. Megérdemlik a minőségi játékokat, ugyanolyan felelősségteljesen fogunk hozzáállni a The Bard's Tale IV-hez, mint ahogy a Wasteland 2 és a Torment: Tides of Numenera esetében tettük."

Mit szóltok a The Bard's Tale IV népszerűségéhez? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)