Hirdetés

The Bard's Tale IV: Director's Cut - már csak egy kicsit kell várni a bővített változatra

|

Az inXile Entertainment kibővítette egy picit a szerepjátékot, amit hamarosan a konzolosok is élvezhetnek.

Hirdetés

Tavaly folytatást kapott a legendás The Bard's Tale széria, de a negyedik számozott epizód csak PC-re jelent meg, és nem is aratott osztatlan sikert a rajongók körében. Azonban a fejlesztők picit kipofozták a kalandot, ami nemsokára újból megjelenik.

Hirdetés

A The Bard's Tale IV: Director's Cut elég sok újdonságot kínál azoknak is, akik már alaposan kijátszották magukat az alapjátékkal, ugyanis a fejlesztők vadonatúj ellenfeleket, fegyvereket, illetve a karakterekkel kapcsolatos testreszabási lehetőségeket pakoltak az új változatba. A srácok emellett egy újabb fejezettel bővítették a sztorit, bevezettek új nehézségi fokozatokat, valamint számos általános apróságon javítottak, így elméletileg sokkal kiforrottabb élményben lehet részünk.

A felturbózott kiadás PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik digitálisan augusztus 27-én, és az Xbox Game Pass kínálatában is elérhető lesz. A konzolos verziók dobozosan csak valamivel később, szeptember 6-án kerülnek a boltokba.

Ti kipróbáljátok majd a játék új változatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)