Hirdetés

The Bard's Tale IV - videón a harcrendszer

|

Egy meglehetősen tartalmas videóbemutató érkezett a játék harcrendszeréről, amin megcsodálhatjuk a világ egy kis szeletkéjét is.

Hirdetés

Nagy erőkkel készül a The Bard's Tale IV, de még viszonylag keveset láttunk belőle. Az biztos, hogy a fejlesztők nem hagyják a 1,5 millió dollárnyi Kickstarter pénzt a vitrinben pihenni.

A mai videóban bemutatták a hogy mit is tud a játék körökre osztott harcrendszere. Egyelőre meglehetősen jól néz ki, bár nem mondhatnánk, hogy különösebben odáig vagyunk a felhasználói panelből kiugráló karakterekért.

Aki ennek láttán még szeretné támogatni a Kickstarter projektet, az itt még beszállhat. Ha legalább 20 dollárral megtoldod a kasszát, akkor ajándékba megkapod a sorozat első három részét is. Lesz időd végigjátszani őket a IV megjelenése előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)