Hirdetés

The Bard's Tale IV - az eredeti trilógiát is megkapják a támogatók

|

Ha elég pénzzel szálltok be a Bard's Tale IV Kickstarter-kampányába, az inXile az eddigi bónuszok mellé nektek adja az eredeti trilógia játékait is. Bár egyelőre nincsenek a legjobb állapotban a klasszikus részek, idővel ezeken is javítanak a fejlesztők.

Hirdetés

Nem halad éppen rosszul a The Bard's Tale IV kickstarter-kampánya, de az InXile csapata így is egyre-másra dobja be a csábító ajándékokat, hogy még több kezdőtőkével kezdhessenek neki egy újabb sorozat újjáélesztésének. Nem elég, hogy nemrég bedobták a Wasteland 2-t a támogatóknak, most az eredeti The Bard's Tale trilógiát is megkaphatják, akik már most hajlandóak áldozni a negyedik részre.

Ehhez először az EA engedélyét kellett kikérniük, hiszen még mindig náluk van az első három rész forgalmazásának joga, de a kiadó nem ellenkezett, amiért külön köszönetet is mondott az InXile csapata. A Kickstarter-kampány végén még csak az emulált változatok lesznek elérhetőek, viszont felbérelték a Bard's tale III egyik programozóját, hogy később modern oprendszereken, emulátor nélkül is játszható állapotba hozza az ajándékba adott játékokat.

Hasonlóan a Wastelandhez, ez a jutalom is azoknak jár, akik legalább húsz dollárt szánnak a Bard's Tale IV-re, egyébként a Kickstarter nem jár már messze az eredetileg kitűzött céltól, így a hátralévő 28 nap alatt elég valószínű a siker.

Ti játszottatok anno a Bard's Tale játékokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)