Hirdetés

The Bard's Tale IV - így tér vissza 26 év után

|

Némi ínség után egy teaserrel és pár infóval örvendeztetett meg minket az inXile a The Bard's Tale IV kapcsán.

Hirdetés

Habár már tavaly óta tudhattuk, hogy érkezni fog a legendás RPG folytatása, és már egy- két gyönyörű videót láthattunk a fejlesztés korábbi szakaszaiból illetve a conceptekről egy hivatalos teaser még váratott magára. Most erre sem kell tovább várnunk, a 26 évig szünetelő széria negyedik installációjába ugyanis beleshetünk ebben a másfél perces videóban.

A kis videó szösszenetből ugyan még nem tudhatjuk pontosan, hogy a játékmenet hogyan fest majd, a környezetet és a hangulatot azonban annál inkább szemlélteti a teaser, illetve láthatjuk hogyan fut a játék az Unreal Engine 4-gyel.

Mostanra úgy tűnik, hogy a pénzügyi keret hiánya sem lehet akadály, az InXile Entertainment kickstarter kampánya ugyanis sikeresebbnek bizonyult mint azt előzetesen remélni merték. A most érkező teasert az inXile Yotube csatornájára töltötték fel és a videóhoz igazi kedvcsináló szöveget is mellékeltek:

A The Bard's Tale 4 visszatér a klasszikus fantasy RPG-k vonulatához. Dinamikus körökre osztott harcrendszert várhatunk, egy egész csapatnyi karakterrel, akiket fejleszthetünk és alakíthatunk a saját ízlésünk szerint illetve első személyből fedezhetünk fel labirintus szerű dungeonokat különböző fejtörőkkel és kirakósokkal.

Természetesen igyekeztek arra is kitérni, hogy a régi rajongóknak nincs miért aggódniuk:

A The Bard's Tale 4 méltó örököse lesz az eredeti Bard's Tale trilógiának mely több ezer fan támogatásával jöhetett létre. Segíts nekünk visszahozni a legendás dungeon-crawl-t és térj vissza Skara Brae-be - a koszos városba, ahol minden elkezdődött.

A játék látványvilágának megteremtéséhez igazi terepmunkát végzett a csapat, ellátogattak Skóciába és az ott készített képi anyag jelentős inspirációul szolgált a terep formázásakor. Fotogrammetriai eljárással egyek helyszíneket bele is építettek a játékba, szóval igazán autentikus világot igyekeztek alkotni a fejlesztők.

A The Bard's Tale 4 az inXile Entertainment New Orleans-i stúdiójában készül, hivatalos megjelenési dátumról egyelőre még nem lehet tudni.

Ti várjátok már a játék érkezését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)