Hirdetés

The Bard's Tale IV - rajtunk múlik, hogy mennyibe kerül majd a játék

|

Az inXile Entertainment egy elég ötletes megoldással állt elő, amiből mi is profitálhatunk, és gyakorlatilag nem kerül semmibe.

Hirdetés

Jövő hónapban, azaz szeptemberben érkezik meg a The Bard's Tale IV, amiben ismét varázslatos kalandok várják a játékosokat. Ráadásul ha elég sokan veszik fel a játékot a kívánságlistájukra, akkor olcsóbban zsebelhetjük be azt.

Hirdetés

Az inXile Entertainment Wishlist Initiative programjának keretében egy olyan promóció indult, aminek köszönhetően elég jól járhatnak a játékosok. Mindössze annyi a teendő, hogy felvesszük a The Bard's Tale IV-et a kívánságlistánkra a Steamen, vagy a GOG-on, majd reménykedünk, hogy még jó sokan megcsinálják ugyanezt, mert az egyes mérföldkövek elérése után jutalmakat szerezhetünk.

A fejlesztők ígérete szerint 100 ezer ember után bekerül a játékba egy fáklya a Darkest Dungeonből, 300 ezer után pedig az eredeti, 39.95 dolláros ár 34.99-re csökken. Ha sikerül elérni az 500 ezres mérföldkövet, akkor 29.99 dollárért vásárolhatjuk meg a játékot, illetve bekerül még egy Dwarven Dungeon of Haernhold nevű, ingyenes DLC is.

Hogy tetszik az ötlet? Ti hozzáadjátok a játékot a kívánságlistátokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)