Hirdetés

The Bard's Tale Trilogy megjelenés - hamarosan visszatér a klasszikus játéksorozat

|

A nemsokára megjelenő csomag tartalmazza mindhárom klasszikus epizódot, természetesen felújított változatban.

Hirdetés

Nincsenek elhanyagolva mostanában a The Bard's Tale rajongói, hiszen már régóta elérhető a 2004-es rész felturbózott változata, de idén érkezik a sorozat negyedik felvonása is. Ráadásul ez még nem minden.

Hirdetés

Az inXile Entertainment és a Krome Studios kollaborációjának köszönhetően jön a The Bard's Tale Trilogy, ami mindhárom klasszikus részt tartalmazza, felújított látványvilággal. A gyűjtemény hivatalosan augusztus 14-én jelenik meg PC-re, ám ekkor még csak az első rész lesz játszható. A tervek szerint valamikor ősszel bekerül a második epizód, télen pedig a harmadik is, tehát nem kell olyan sokat várni a folytatásokra.

Viszont a felturbózott grafika csak egy az újdonságok közül, ugyanis készült több olyan apróság is, amelyek sokkal kényelmesebbé teszik a játékmenetet, emellett pedig férfi és női karakterrel is végigküzdhetjük magunkat mindhárom játékon.

A csomag ára egyébként 14,99 euró, azaz közel 5000 forint lesz, tehát nem olyan vészes, cserébe viszont nosztalgiázhatnak egy kicsit a rajongók, az új játékosok pedig megismerhetik a negyedik rész előtti eseményeket.

Ti játszottatok a klasszikus részekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)