Hirdetés

Igazi klasszikusok születnek újjá a Xbox Game Pass kínálatában

|

Hamarosan a klasszikus RPG-k rajongói is komoly tartalmakat kapnak az Xbox Game Pass előfizetésükért, még idén érkezik a The Bard's Tale Trilogy és a Wasteland 30th Anniversary Edition is.

Hirdetés

Az Xbox.com nagy örömmel jelentette, hogy a The Bard's Tale IV: Director's Cut és a Wasteland 3 érkezésének örömére hozzácsapják a The Bard's Tale Trilogy-t és a Wasteland 30th Anniversary Editiont az előfizetéses csomaghoz. Mindkét játék elérhető lesz Xbox One-on és PC-n is, amiért elégedetten csettintget is most pár kolléga.

Hirdetés

A The Bard's Tale Trilogy pontosan augusztus 13-án fog befutni, és tartalmazza majd a széria első három részét, mindet újrakevert grafikával és hanganyaggal. Az első részben játszott karakterünket ugyanúgy vihetjük majd át a következő részbe, és az azutániba, ahogy azt régen tettük.

A Wasteland 30th Anniversary Edition még nem kapott konkrét dátumot, de valamikor a negyedik negyedévben számíthatunk a felbukkanására. Ez a kiadás is egy újrakevert változata a nagy klasszikusnak, ami tökéletes bemelegítés lesz a Wasteland 3-hoz, amely 2020 tavaszán érkezik majd szintén a havi játékszolgáltatás részeként.

Melyiket várjátok jobban a kettő közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)