Hirdetés

Saját kártyajátékot készít az egyik legismertebb Hearthstone profi

|

A deck-building játékok helyén tátongó űrt töltené be Reynad játéka.

Hirdetés

Reynad neve ismerős lehet azoknak, akik követik a Hearthstone világát. Az egykori Magic játékos a Tempo Storm csapat tulajdonosa, és bár a versenyeken már nem olyan aktív, streamjei és videói miatt rengetegen szeretik. A rendszeres hisztik miatt mondjuk legalább ennyi embernek tikkel is tőle a szeme, de ezt most hagyjuk.

Hirdetés

Reynad a napokban indított IndieGoGo kampányt készülő játékának, a The Bazaar névre keresztelt deck-builder játéknak, ami teljesen free-to-play lesz. Itt nem az ellenfél szörnyeit kell agyonverni, hanem a saját paklidat egyre erősebbé tenni, miközben azért oda-oda szúrsz az ellenfélnek. A hagyományos kártyajátékok közt a Dominion a legnépszerűbb ebben a műfajban, a The Bazaar azonban épp azért lesz különleges, amiért a Hearthstone is: olyan dolgokat is meg lehet benne valósítani, amiket egy asztali játékban lehetetlen lenne.

Még két hónap van hátra a gyűjtésből, és az induláshoz szükséges összeg harmada az első héten összegyűjt, így nagy valószínűséggel sikerül majd tető alá hozni a projektet.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)