Hirdetés

The Beatles: Rock Band - Egyedi kontrollerek

|

A Beenox után a Harmonix is kiad egy bandaspecifikus ritmusjátékot, méghozzá mindent vivő gitárkontrollerekkel.

Hirdetés

Tegnap számoltunk be a Guitar Hero Metallica egyedi gitárkontrolleréről, ám most valami sokkal durvábbat kaptunk, ami ezúttal a The Beatles nevéhez fűzödik. A The Beatles: Rock Band -hez nem csak két fantasztikus gitárkontroller, hanem egy nagyon szép basszusgitár kontroller jár majd.

Az Activisionnel ellentétben a The Beatles: Rock Band nem csak egy különleges gitárkontrollert kap, hanem a The Beatles zenekar minden tagjának hangszerét viszonylag élethűen próbálják reprodukálni. Az első képen John Lennon Rickenbacker 325, illetve George Harrison Gretsch Duo Jet gitárjának replikáját láthatjátok, a másodikon pedig Paul McCartney Hofner basszusgitárja csillog-villog.

A kontrollerek minden platformon, minden Rock Band játékban használhatóak lesznek, s vezetéknélküli technológiát használnak. Még Ringo Starr dobszettjét hiányoljuk, s teljes lenne a kollekció. Egyébként a két fenti gitár a 100 dolláros csomagban már benne lesz, ellenben a basszusgitárral, mely csupán a korlátozott példányszámban kapható 250 dolláros (200 eurós) csomagban kap helyet. A csomag a 2 gitár és egy basszusgitár mellett tartalmaz majd egy Beatles által inspirált dobfelszerelést, egy mikrofont álvánnyal, illetve magát a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)