Hirdetés

The Beatles: Rock Band - Szeptemberben indul a turné

|

Szeptemberben támadnak a Harmonix által beszervezett gombafejűek, új Beatles: Rock Band információk.

Hirdetés

Hosszú hónapokra vagyunk a gombafejűek Harmonix által leszervezett világkörüli turnéjától, a Rock Band játékcsalád felhozatalát erősítő kiadvány megjelenését 2009. szeptember kilencedikére időzítették, erről árulkodik a frissen fellőtt honlapon díszelgő 09.09.09 numerikus, ismétlődő adathalmaz. Hivatalosan The Beatles: Rock Band néven hivatkozhatunk a legújabb jövevényre, mely az előzetes híresztelésekkel ellentétben nem kerül egyetlen célplatform karmai közé sem időzített exkluzivitás címén. Magyarán szólva szeptember kilencedikén mindhárom támogatott rendszerre (PlayStation 3, Xbox 360, Wii) elérhető lesz, tartózkodjunk Európa vagy Amerika területén. A fejlesztők előzetes tervei alapján vadonatúj hangszerekkel kerülne forgalomba a Beatles: Rock Band, melynek keretében megszerezhetjük a tagok által használt gitárok és dobok korhű másolatát (természetesen kompatibilis lesz a deafult Rock Band kiegészítőkkel, még szép). Az Edge információ szerint kontinensünkön 48 euró ellenében hazavihetjük az alapkiadást, ha szeretnénk új gitárral tisztelegni a Beatles nóták előtt, akkor 80 euróval leszünk szegényebbek. Amennyiben a prémium csomagot választjuk (alapjáték plusz az összes új kiegészítő), akkor kereken 200 eurót leszünk kénytelenek feláldozni szórakozásunkért cserébe.

 

beatles_rock_band.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)