Hirdetés

Húsz percnyi gameplay a The Behemoth új játékából

|

A Castle Crashers és a BattleBlock Theater zseniális fejlesztőcsapata egy új játékon dolgozik, melyből most 20 percnyi gameplayt nézhetünk meg.

Hirdetés

Emlékeztek még a Castle Crashers és a BattleBlock Theater című indie csodákra? A játékot fejlesztő The Behemoth csapata most egy újdonságon dolgozik, melynek még címe sincs, de már most megnézhetünk belőle 20 percnyi játékmenetet.

A titokzatos Game 4 nevű játék világa első ránézésre olyan, mint bármelyik másik fantasy világ, csupán annyi a különbség, hogy ebbe belecsapódott egy hatalmas medve. Ebben a mindennapos helyzetben kell helytállnia Horationak, az egyszerű földművesnek, akit a játék meg nem nevezett narrátora mindenáron próbál megölni. Természetesen ő makacs módon nem hagyja magát, még akkor sem, ha nem is olyan jóképű, mint ahogy azt egy főhőstől elvárnánk.

A játékmenet egyébként leginkább a jól ismert körökre osztott megoldásokra építkezik, de a The Behemoth csapatát ismerve bizonyára megcsavarják néhány eszméletlen (vagy elborult) ötlettel.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)