Hirdetés

Kaptunk 13 perc játékmenetet a The Binding Of Isaac: Repentance-ből

|

Még mindig nem teljesen tiszta, hogy mit is takar a The Binding of Isaac legfrissebb kiadása, de legalább már láthatjuk mozgás közben.

Hirdetés

Néhány napja a játék fejlesztői már beteaselték a The Binding of Isaac: Repentance című epizódot, amit aztán ki is vittek a jelenleg is zajló PAX Westre. Az ottani újságírók le is kamerázták az élményt.

Hirdetés

Hogy a Repentance pontosan mit tartalmaz, azt még mindig nem teljesen értjük, de a lényeg, hogy idén is kapunk egy The Binding of Isaac csomagot. Az eddig látottak alapján az ismerős játékmenet köszön vissza:

Akinek kimaradt volna a széria: a Binding of Isaacben az ifjú Isaacet kell terelgetnünk egy roguelike játékban. A cucc olyan súlyos témákat vesz elő, mint a gyermekbántalmazás vagy a vallási kérdések. Érdemes lesz ránéznie annak, aki még nem találkozott vele, de nem egy vasárnapi matiné az élmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)