Hirdetés

The Black Glove - Ken Levine kéri, hogy támogasd

|

Az ex-BioShock fejlesztők új projektje nem áll valami fényesen, két nappal a közösségi kalapozás vége előtt még messze a cél, ezért Ken Levine videóval üzent a játékosoknak a jó ügy érdekében.

Hirdetés

Mint tudjátok, az Irrational Games egykori fejlesztői saját stúdiót alapítottak Day for Night Games néven, majd bejelentették, hogy új játékuk, a The Black Glove a közösségi finanszírozás erejével valósulhat meg, amihez 550 ezer dollárt szeretnének kérni a játékosoktól. Kevesebb, mint három nap van vissza a kampány lezárásáig és a kívánt összeg fele sem jött még össze, pedig még "ingyenes játékokat" is kínáltak a támogatóknak, valamint olyan új célokat tűztek ki, mint a PlayStation 4-es változat vagy az Oculus Rift és a Project Morpheus támogatás.

A Day For Night Games nemrég közzétett egy videót is a projekt Kickstarteres oldalán, amelyben a BioShock széria atyja, Ken Levine hívja fel a figyelmünket a The Black Glove atmoszférájára és ezáltal a kampány támogatására:

A fejlesztők megosztottak pár új promo fotót is a The Black Glove kapcsán, amik a címben szereplő eszközt, a teret és időt meghajlító hatalmas ereklyét mutatják be akció közben. A játék történetében ugyanis egy Equinox nevű színházban járunk, amelynek három alkotója van, azonban mindegyiket szörnyű őrület kínozza, ezért a hely aktuális kurátoraként a mi feladatunk lesz, hogy felfedezzük a színház minden zugát titkok után kutatva, megtaláljuk az alkotók rejtett motivációit és megtudjuk, hogy miképpen változtathatjuk meg döntéseinkkel a múltat, ezáltal megmentve az Equinoxot. 

Ti támogatjátok az ex-BioShock fejlesztők ötletét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)