Hirdetés

The Black Glove - nem készül a BioShock fejlesztőinek új projektje

|

Sajnos bekövetkezett az, amitől mindannyian tartottunk: a sikertelen Kickstarter kampány és a kiadói érdeklődés hiánya miatt leáll a The Black Glove fejlesztése.

Hirdetés

Ken Levine ajánlása sem volt elég ahhoz, hogy a The Black Glove biztos lábakra álljon, pedig a játék megérdemelte volna, hogy megszülessen.

Az elbukott Kickstarter kezdeményezés új kihívás elé állította az egykori Irrational Games fejlesztőkből verbuválódott Day For Night Games csapatot, ugyanis kiadót kellett volna találniuk, aki képes elegendő tőkét nyújtani a fejlesztéshez. Próbálkoztak mindennel, amivel csak lehetett, ám végül szomorú sorsra jut a projekt, mivel nem sikerült előteremteni a játék elkészítéséhez szükséges támogatást. A fejlesztők kiadtak egy közleményt, amiben egyértelműen megerősítik, hogy a The Black Glove fejlesztése parkolópályára kerül.

„Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen formában támogatta a projektet, akár Kickstarteren keresztül vagy teljesen más módon. A fejlesztés azután kezdődött, hogy az előző stúdió bezárt, beleöltük minden szabadidőnket, miközben mellette szabadúszó fejlesztői munkákat vállaltunk. Tavaly októberben megpróbálkoztunk egy Kickstarter kampánnyal, ami sajnos kudarcba fulladt, itt jöttünk rá arra, hogy más módon kell előteremtenünk a szükséges összeget. Összeraktunk egy demót, amit kivittünk a PAX és a GDC falai közé, zárt ajtók mögött mutattuk meg a kiadóknak az elképzeléseinket. Volt némi csekély érdeklődés, de sajnos nem találtuk meg a tökéletes támogatót, emiatt pedig elkezdtük elveszíteni a munkaerőt. A The Black Glove fejlesztése most leáll, de reménykedünk benne, hogy nem örökké. A jó fejlesztői ötletek időtállóak, és mindenképpen találkozunk még a projekttel, de csak akkor, ha helyesen meg tudjuk csinálni." - nyilatkozták.

Ez nem jelenti tehát, hogy végleg vége, de egy darabig a fejlesztők most másra koncentrálnak. Kár érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)