Hirdetés

The Blackout Club - jöhet egy Stranger Things-szerű co-op horrorjáték?

|

A játék témája már önmagában érdekesen hangzik, az pedig már csak hab a tortán, hogy gyakorlott fejlesztők állnak a dolog mögött.

Hirdetés

A Question nevű csapatot olyan veteránok alapították, akik korábban a BioShock-széria és a Dishonored fejlesztésében is részt vettek. A srácoknak már megjelent korábban egy indie játékuk, de nemrég leleplezték vadonatúj projektjüket, ami az első részletek alapján elég izgalmasnak ígérkezik.

Hirdetés

A most bejelentett The Blackout Club című játékban gyerekek kapják a főszerepet, akik összedolgozva próbálnak kinyomozni egy szörnyűséges titkot egy viszonylag csendes környéken. Ezt a témát már jól ismerjük, és nem is kell nagyon visszamennünk az időben, hogy ilyen stílusú alkotást találjunk, hiszen a nagy sikerű Stranger Things gyakorlatilag pont erről szólt. Azonban videojátékok terén viszonylag kevés ilyennel találkozunk, így mindenképp érdekesen hangzik a Question játéka.

Egyszerre legfeljebb négyen játszhatunk együtt a The Blackout Clubban, a sztori pedig kísértetiesen hasonlít a Netflix sorozatának történetéhez. A játék főhősei gyakran elvesztik eszméletüket, és idegen helyeken térnek magukhoz, arra sem emlékezve, hogy mi történt velük. Egy ilyen jelenség után pedig egyszer csak eltűnik a srácok egyik barátja, és természetesen senki nem hisz nekik, ezért úgy döntenek, ők maguk járnak a dolog végére.

Harcolni nem nagyon fogunk a játékban, hiszen gyerekeket irányítunk, akik nem bírnak el a felnőttekkel, viszont összefogva már könnyen legyűrhetjük az akadályokat. Különféle képességekkel és tárgyakkal igazíthatjuk karakterünket a saját játékstílusunkhoz, a játék világát pedig számos érdekesség színesíti, így például bármikor belefuthatunk egy ellenségbe, vagy akár begyűjthető lootba.

A fenti trailer mellett érkezett néhány kép is a játékból, ezeket a lenti galériában tekinthetitek meg.

A tervek szerint a The Blackout Club valamikor 2019-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)