Hirdetés

The Book of Eli trailer

|

Jövő januárban Denzel Washington helytállásán múlik az emberiség jövője.

Hirdetés

The Book of Eli, ezzen a címmel kerül 2010 januárjában a mozikba Denzel Washington következő filmje.



A Hughes fivérek (Albert és Allen) alkotása Gary Whitta forgatókönyve alapján készül. Utóbbi úriember neve nem nagyon lehet ismerős sehonnan, hiszen ez az első munkája, ami zölt utat kapott. A testvérpár ellenben a A pokolból (From Hell) című képregény adaptációval vált ismertté. Allen jegyzi még a New York, I Love You egyik szegmensét is.



A Book of Eli, egy posztapokaliptikus történet, amiben a háborúk a pusztulás szélére sodorták az emberiséget. A túléléshez szükséges tudás egy könyben rejtőzik, egy könyvben, amit a mélyen hívő Eli bárkitől hajlandó és képes megvédeni. Ha valaki csak megpróbál hozzáérni, az minimum elveszíti a kezét, s még szerencsésnek mondhatja magát.
Hősünk ellenfele egy kisváros teljhatalmú ura (Gary Oldman) lesz, aki minden áron meg akarja szerezni a könyvet. A fontosabb mellékszerepekben olyan színészeket találunk még, mint Michael Gambon (Harry Potter 3-6), Malcom McDowell (Mechanikus narancs), Mila Kunis (Max Payne), Jennifer Beals (Flashdance), a számtalan betétdalt szerző Tom Waits, valamint Ray Stevenson (The Punisher: Warzone).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)