Hirdetés

The Book of Unwritten Tales 2 - 2015-ben folytatódik a kaland

|

A Nordic Games bejelentette, hogy 2015-ben kiadja a The Book of Unwritten Tales 2-t, a KING Art kalandjátékának folytatását.

Hirdetés

Egy újabb nagyon várós Kistarter kampányról van szó, amivel a Nordic Games szeretné még tökéletesebbé tenni a The Book of Unwritten Tales 2-t.

Bizony, a játékot már megfinanszírozták, a The Book of Unwritten Tales 2 Kickstarter igazából csak azért indult, hogy tovább tökéletesíthessék és új elemek rakhassanak a játékba. A cikk írásának időpontjában már közel 9000 dollár gyűlt össze a 65 000-ből és még 39 nap hátra van a kampányból.

A studió elmondta, hogy furcsa, de logikus rejtvényekkel, rengeteg bizarr humorral és négy játszható karakterrel (Wilbur, Nate, Ivo és Critter) adja majd ki játékot. A The Book of Unwritten Tales 2 PC-re, Mac-re és Linuxra érkezik és ami az egészben a legjobb, hogy DRM-nek nyoma sem lesz benne.

A KING Art öt fejezetben szeretné majd tálalni a történetet, amik egyenként legalább három-négy órásak lennének. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy milyen időközönként tervezik őket megjelentetni, de a The Walking Dead meggyőzött minket arról, hogy jól működhet ez az epizodikus modell. Ha többet is szeretnétek megtudni a játékról, akkor érdemes meglátogatni a Kickstarter oldalát.

Mit szóltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)