Hirdetés

The Bunker - érdekes élőszereplős thriller érkezik szeptemberben

|

Teljes egészében élőszereplős felvételekből áll majd a The Bunker című kalandjáték, ami egy elég érdekes sztorival igyekszik felkelteni a játékosok figyelmét a hamarosan elérkező megjelenésig.

Hirdetés

Bár a Splendy és a Wales Interactive csapatainak neve nem forog a nagyágyúk között, érdemes odafigyelni a The Bunker néven futó projektjükre, ugyanis a Witcher 3, a Broken Sword, vagy éppen a SOMA készítői közül is dolgoznak néhányan a játékon. A teljes egészében élőszereplős kalandjátékot pedig hamarosan a kezünk közé is kaphatjuk.

A The Bunker főszereplője egyébként a Hobbitban látott Adam Brown lesz, aki egy egyszerűen John névre hallgató karaktert alakít. Hősünk egy fiktív atomtámadás napján született a címadó bunkerben, harminc évvel később viszont ő az egyetlen túlélő, aki a létesítményben maradt. Viszont amikor megszólal egy riasztó, a bunker rég lezárt részeire merészkedik, ahol természetesen sötét titkok várnak rá, amik a gyermekkori emlékei közül is sok elfeledett részletet idéznek fel.

A múltbéli események során egyébként Sarah Greene (Londoni rémtörténetek, Assassin's Creed III) és az egy részre a Trónok harcában is feltűnt Grahame Fox lesz majd látható a főbb szerepekben. A játékbeli titkokat pedig tulajdonképpen egy valódi helyszínen rejtették el a fejlesztők, ugyanis a Bunkert egy angliai, már bezárt bunkerben vették fel, ami eredetileg valóban atomtámadások elleni óvóhelyként épült. A játék már szeptember 8-án játszható lesz PC-n, konzolokra pedig 20-án érkezik.

Nektek bejön a játék hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)