Hirdetés

The Bureau: XCOM Declassified - itt a minisorozat utolsó része

|

Egy bohóc, néhány földönkívüli és rengeteg halott. Többek között ezek láthatóak a The Bureau zseniális élőszereplős minisorozatának befejező részében, ami annyira hangulatos, hogy nem is tudjuk, a játékot vagy egy filmet szeretnénk inkább.

Hirdetés

Valószínűleg maga a 2K Games sem gondolta volna, hogy a The Burn Room nevű, a The Bureau: XCOM Declassified bejelentésekor kiadott trailer mára közel ötmillió felhasználóhoz jut el.

A Henry Hobson rendezte videó aztán sorra kapta a folytatásokat, ott volt az Orbit and the Asteroids nevű bohócos, sokat sejtető rövid kis jelenet, az Ennis Cole (Dominic Monaghan) ügynököt bemutató The Choice, a vallatásos The Interrogation, most pedig megérkezett az Aftermath, amelyben az események az emberek számára cseppet sem kedvező utórengéseit láthatjuk. A videó egyszerűen olyan zseniális, hogy csoda lenne, ha a napokban nem indulna petíció egy film, vagy legalább egy sorozat elkészítésére. Nézzétek meg, olvassátok el legfrissebb The Bureau előzetesünket, nézzetek vissza később exkluzív interjúnkért és várjátok a játék augusztus 23-i megjelenését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)