Hirdetés

The Bureau XCOM Declassified - videón az első 10 perc

|

Kíváncsiak vagytok, hogy milyen erősen nyit a The Bureau XCOM Declassified? A következő közel 10 perces trailerben megnézhetitek.

Hirdetés

Miközben a mi drága Chavánk fáradhatatlanul teszteli a The Bureau XCOM Declassifiedot (hogy kiegészítse Paca csodálatos élménybeszámolóját) és csak egy-egy eleresztett mosollyal enged következtetni az eredményre, addig megjelent a neten a játék első küldetésének játékmenet videója, hogy mindenki vehessen egy késhegynyit az idegenes kalandból.

A The Bureau XCOM Declassified az XCOM sorozat előzményeit meséli el, a történetből megtudhatjuk, hogy miért is támadták meg a bolygónkat az idegenek. A trailerből kiderült, hogy a kormány már régóta tudott róla, hogy valami furcsa dolog készül, de a Szovjeteket gyanúsították. Nem is tévedhettek volna nagyobbat, kiderült ugyanis, hogy az általunk alakított karakter, Agent Carter, valami olyan dolog birtokában van, amit az idegenek mindenképp meg akarnak szerezni. 

A The Bureau XCOM Declassified játékmenete már ebből a kis gameplay alapján is igen izgalmas tűnik, és mivel egy XCOM játékról van szó, ezért a taktikai harc is nagyon fontos szerepet tölt majd be. A The Bureau megjelenése augusztus 23-án várható PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Hamarosan a GameStar véleményét és első benyomását is olvashatjátok itt, a GSO-n.

Az eddigiek alapján mit gondoltok? Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)