Hirdetés

The Bureau: XCOM Declassified - játssz vele másnaposan

|

Lesznek páran, akik augusztus 23. után pár napig nem mennek munkába, mert akkor bizony elszabadul a pokol, és ezt alkohol vagy energiaitalok nélkül nem lehet majd bírni.

Hirdetés

Terroristák, földönkívüliek, még földönkívüliek - ez vár ránk augusztus 23-án, a Splinter Cell: Blacklist, a Saints Row IV és nem utolsó sorban a The Bureau: XCOM Declassified megjelenésének a napján.

Nem lesz könnyű választani, de a 2K felé billenti a háromágú mérleget a ma megjelent The Bureau: XCOM Declassified Hungover Edition, amiben három feladatot kell teljesíteni a másnapos Bill Carter (a játék főszereplője William Carter, a Bill név a William beceneve, rakjátok össze) szerepében: meg kell szerezni a kávét úgy, hogy a könyvelők ne vegyék észre, el kell venni egy szendvicset, illetve haza kell lógni anélkül, hogy a főnök ezt megtudná. A választási lehetőségek zseniális módon a játékban is látható Battle Focus keréken jelennek meg. Nem azért, hogy mutogassuk, kinek van nagyobb lapátja a homokozóban, de a GameStarWarshoz képest ez igen rövid. Mindenesetre kattintsatok a linkre, jópofa kis kikapcsolódás, ztán vegyétek meg a játékot, mert az nektek nagyon jó lesz, ahogy az a HungoverX végén el is hangzik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)