Hirdetés

Egy nagyon hangulatos TPS akciójátékot szerezhettek be most ingyen

|

Az XCOM sorozat mellékága, a The Bureau: XCOM Declassified most nagyjából 48 órán át ingyenes - csapjatok le rá!

Hirdetés

Nem volt tökéletes, de kis toleranciával élvezhető a 2K Games által kiadott, a 2K Marin stúdiójában készült The Bureau: XCOM Declassified.

Hirdetés

A játék annak idején FPS-nek indult, de végül addig alakítgatták, míg taktikai TPS nem lett belőle. 1962-ben, a hidegháború idején játszódik, amikor megérkeznek az idegenek a Földre, és egy különleges alakulat, a The Bureau elkezd vizsgálódni ezek után. Carter ügynök szerepében irányíthatjuk csapatunkat.

Ahhoz, hogy ingyen megszerezzétek, kattintsatok ide, regisztráljatok vagy jelentkezzetek be, rakjátok a kosárba a játékot, majd fejezzétek be a vásárlást. Kaptok majd egy e-mailt, és pár pillanat múlva már a tiétek is lehet a Steam kód, amivel a Windows-os és a Mac-es változat egyaránt letölthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)