Hirdetés

The Bureau: XCOM Declassified - kezdőknek nem ajánlott

|

Az új XCOM játék nem lesz könnyebb attól, hogy nem madártávlatból intézzük az ügyeket. A lövölde is megizzaszt majd szépen.

Hirdetés

Úgy tűnik, vannak még, akik meghallgatják a hardcore arcok sirámait. Nem csak a Dark Souls II várja tárt karokkal a kihívásra szomjazó játékosokat, de a The Bureau: XCOM Declassified is tartogat néhány izzasztó pillanatot.

A játékot fejlesztő 2K Marine kreatív rendezője, Morgan Gray elmondása szerint az XCOM Declassified nem kegyelmez a tapasztalatlan játékosoknak: „az XCOM nem az a játék, ami rád adja a pelenkát és eléd rakja a cumisüveget”. Szerinte az előző XCOM és a Demon’s Souls sikere mutatja, hogy igenis van igény a kihívásra. „Ha valaki fogja a fegyverét és Rambo stílusban beugrik az ellenfelek közé, meghal. Itt csapatmunkára lesz szükség.”

Grey szerint a mai játékok már-már sértően egyszerűek. Itt nem arról van szó, hogy valami frusztrálóan nehéz legyen, hanem hogy kihívásokat nyújtson, így fokozva a sikerélményt. Tény és való, hogy manapság kezdenek visszatérni a köldökszöszvakaró majmok szellemi képességeinél kicsit többet elváró játékok, mi csak örülünk, ha ebbe a klubba az új XCOM is belefér.

A The Bureau: XCOM Declassified megjelenés augusztus 20-án esedékes Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)