Hirdetés

The Bureau: XCOM Declassified - újabb élőszereplős kedvcsináló

|

Új-Mexikó, Pima. Az idő kellemes, a TV-ben pedig épp az Orbit és az aszteroidák című gyerekműsor megy. Valami azonban nem stimmel...

Hirdetés

A 2K Games remekül ért a feszültségfokozáshoz: a The Bureau: XCOM Declassified bejelentésekor már kapott egy élőszereplős trailert "Burn Room" címmel, most pedig az abban látottakat megelőző pár perc kerül feldolgozásra, több reklámban is.

Íme az első rész, melyben bemutatkozik Orbit, a bohóc, valamint Marslakó Morze, a kis bábu. Vajon ki lehet az a háttérben, aki úgy megijeszti szegény bohócot?

Morzéül jól tudók már rájöttek arra, hogy Morze mit is mond Orbitnak: "a kívülállók itt vannak". Az adásszüneti kép előtt felvillanó ábráról pedig egy dátum olvasható le: 7/21, 13:55, tehát a következő részre holnap számíthatunk. Egyes híresztelések szerint a későbbiek folyamán egy neves színész is fel fog bukkanni, de egyelőre nem tudni, ki lesz az. Mit szóltok az első részhez, hogy tetszett?

A The Bureau: XCOM Declassified megjelenése augusztus 23-án várható PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, addig is érdemes elolvasni The Bureau: XCOM Declassified előzetesünket, valamint meglesni a legutóbbi játékmenet videókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)