Hirdetés

The Bureau: XCOM Declassified pályázat eredményhirdetés

|

Sok zseniális munka érkezett a The Bureau pályázatunkra, nem volt könnyű döntést hozni, de végre megvannak a győztesek.

Hirdetés

Nem sokkal korábban meghirdettük a The Bureau: XCOM Declassified pályázatunkat, amiben értékes ajándékokért kellett nekünk különböző, a játékkal kapcsolatos képeket csinálnotok.

Rengeteg kép és rajz érkezett a pályázatra, mindenki a neki legjobban tetsző feladatot választotta és ennek megfelelően születtek zseniális munkák is. Sajnos nem nyerhet mindenki (mi már csak ilyen igazságtalanok vagyunk), kénytelenek voltunk kiválasztani a három legjobbat és a Cenega által felajánlott ajándékokat köztük szétosztani.

3. helyezett

Eszenyi Ákos és a gyerekkori UFÓ-jelmez a farsangon

Nyereménye egy kulcstartó, egy notesz, illetve egy The Bureau-s póló. Gratulálunk.

2. helyezett

Molnár András és a The Bureau GameStar

Nyereménye egy felvasalható jelvény, egy kulcstartó, egy notesz, egy póló, egy nyakkendőtű és egy pénzcsipesz. Gratulálunk.

1. helyezett

Bajkó Norbert és a Csepel Project

Nyereménye egy felvasalható jelvény, egy kulcstartó, egy notesz, egy póló, egy nyakkendőtű, egy pénzcsipesz és egy korhű kalap. Gratulálunk.

A nyerteseknek szívből gratulálunk és reméljük, hogy tetszenek az ajándékok. Ezzel lezárult a The Bureau: XCOM Declassified versenyünk, és akik most esetleg nem nyertek volna, azok se csüggedjenek, mert lesz még nyereményjáték és pályázat a GSO-n, például a GameStar mémpályázat szeptemberi fordulója ezekben a pillanatokban is zajlik.

Még egyszer köszönjünk a csodálatos ajándékokat a Cenegának, nektek pedig hogy részt vettetek a pályázaton. A legjobb képeket megtekinthetitek a galériánkban és mindenképpen mondjátok el, hogy nektek melyik tetszett a legjobban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)