Hirdetés

The Bureau: XCOM Declassified - így hallgass ki egy UFO-t

|

A legújabb élőszereplős trailerben egy nem idevalósít hallgat ki Carter ügynök, agresszív tárgyalási stratégiákat alkalmazva.

Hirdetés

A legutóbbi őrületes The Bureau: XCOM Declassified YOLO, azaz "Egyszer élsz!" gameplay trailer után ismét egy élőszereplős kedvcsináló következik, főszerepben Carter ügynökkel, egy idegennel, valamint egy földönkívüli idegennel.

Szinte már sajnálhatnánk szegény ufót, de mivel tudjuk, hogy nem túl barátságosak a szándékaik, ezért inkább fogalmazzunk úgy, hogy megkapja, amit megérdemel, meg amúgy is, miért nem válaszol Carternek? Akkor elkerülhette volna az egészet...

Ha jól számoltam, zsinórban ez a hatodik élőszereplős trailer a játékhoz, úgy tűnik van mit a tejbe aprítania a 2K-nek. Reméljük, ez a végeredményen is meglátszódik majd. A The Bureau: XCOM Declassified megjelenése már nincs messze, augusztus 23-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Addig is olvassátok el The Bureau: XCOM Declassified előzetesünket, vagy tekintsétek meg a játék első tíz percét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)