Hirdetés

The Bureau: XCOM Declassified - ha meghalsz, meg vagy halva

|

YOLO. Ezt az alcímet kapta a The Bureau legújabb trailere, de SWAG-ből szerencsére nincs benne sok. Vannak viszont robbanások.

Hirdetés

Kicsit tikkel a szemem, amikor meglátom a YOLO „szót”, de ezzel az internetezők kb. 70 százaléka így van, szóval valószínűleg nem bennem van a hiba. A kifejezés a „You only live once”, avagy „Egyszer élsz” mondat rövidítése, ami az XCOM sorozat jelenlegi generációs részei esetében nem is lehetne helytállóbb.

Az XCOM: Enemy Unknown és a The Bureau: XCOM Declassified sajátossága a permadeath, avagy „örökös halál”, melynek értelmében az általunk irányított katonák halála végleges és visszafordíthatatlan. Ha a szívünkhöz nőttek, ha nem, nem érdemes őket átküldeni egy aknamezőn, hiszen akkor pont kettővel kevesebb társunk lesz a csatatéren, ahol ez egyértelmű hátrányt jelent. Hogy pontosan miért nem olyan jó, ha szemétkedünk velük és hülyegyerek módjára előre küldjük őket? Nos íme a válasz:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)