Hirdetés

The Cave - Előzetesen Ron Gilbert karakterei

|

A Double Fine kötelékébe tartozó Ron Gilbert új játékának második trailerét szemlélhetjük, ami a karaktereket mustrálja végig.

Hirdetés

Ron Gilbert és a Double Fine keze alatt formálódik a The Cave névre keresztelt vérbeli kalandjáték, amit a Sega ad ki majd valamikor 2013 elején. A The Cave játékmenetében mindennél fontosabbnak számítanak a karakterek és az előzetesi információk alapján hét ilyen karaktert különböztethetünk meg: az Adventurer, a Hillbilly, a Knight, a Monk, a Time-Traveler, a Scientist és a Twins. A játék helyszínéül szolgáló barlangban a fenti kasztok közül választva kalandozhatunk, oldhatunk meg fejtörőket és feladványokat. A különféle szerzetek más-más képességekkel vannak felvértezve, ezért az élmény is nagyban változhat döntésünktől függően. Az alábbi videón a szóban forgó karakterekről láthatunk egyet s mást, a hangulat pedig olyan elemi erővel tör ránk, hogy nagyon messzinek tartjuk a 2013 eleji megjelenést:

A The Cave kizárólag letölthető formában jelenik meg 2013 januárjában, PC, PS3 és X360 platformokra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)