Hirdetés

The Cave - jövő héten irány a barlang

|

A Double Fine új játékát a jövő héttől már bárki, bármelyik platformra megvásárolhatja!

Hirdetés

Alig egy hete, hogy előrendelhetővé vált Ron Gilbert új alkotása, a The Cave, már meg is érkezett a megjelenési dátum, és pár új képet és egy új előzetest is kaptunk az örömhír mellé. A The Cave egy klasszikus, 2D-ben irányítható platform játék lesz, természetesen 3D-s megjelenítéssel. A játékot a hét karakter valamelyikével kell elkezdenünk, akik szépen, egyesével be is mutatkoznak a lenti előzetesben.

Az első ránézésre, cuki kis ugrabugra játék komoly kihívásokat tartogat a figyelmetlen játékosoknak: könnyen eltévedhetünk majd a barlang labirintusrendszerében. A türelmetlen várakozásnak lassan vége, hiszen jövő héten már minden platformra megjelenik a játék. Európában pontosan január 23-án válik letölthetővé PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)