Hirdetés

The Climb - bejelentették a hegymászós VR játékot (videó)

|

A csodaszép játékaikról, és grafikus motorjukról ismert CryTek egy csak Oculus Rift-re megjelenő játékkal rukkolt elő. Elég érdekes témát talált hozzá.

Hirdetés

A német fejlesztőcsapat már második VR játékán munkálkodik. A PlayStation VR-ra készülő Robinson: The Journey mellett az Ocolus Rift exkluzivitást élvező The Climb fejlesztésével is haladnak, amit a lenti egészen látványos videó bizonyít.

A játék célja, hegymászós játékhoz hűen, hogy feljussunk a csúcsra, ezt persze mindenféle védőfelszerelés nélkül. Az Ocolust Rift segítségével nézhetjük ki, honnan közelítsük meg a csúcsot (mármint értitek, na). A két kezünket egy Xbox One kontrollerrel, vagy egy Oculus Touch vezérlővel irányíthatjuk.

"A CryTek híres arról, hogy kihasználja a CryEngine adottságait, hogy gyönyörű, magukkal ragadó játékokat alkothassanak. A korai VR demók rabul ejtették a közönség képzelőerejét, és látni, hogy a Rift által az ötleteik valósággá válnak, az elképesztő és kihagyhatatlan. The Climb egy gyönyörű keveréke a művészetnek és az izgalomnak, ami a kalandjátékok egy teljesen új részét hozza be a Rift-be" - nyilatkozta a Ocolus stúdiójának feje, Jason Rubin.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)