Hirdetés

A Microsoft nyilatkozott a Gears of War fejlesztőit érintő pletykáról

|

A vállalat szóvivője nem volt túl bőbeszédű azzal kapcsolatban, hogy a Gears of War széria fejlesztőcsapata, a The Coalition milyen új játékon dolgozik, de így is megtudtunk egy fontos dolgot.

Hirdetés

Két napja írtunk róla, hogy a Destructoid a Storylab Productions honlapján bukkant rá egy még be nem jelentett projektre, amelyet a Gears of War szériáért felelős The Coalitionnel együtt jegyeznek és egy új IP lesz. A Storylab korábban is besegített a franchise munkálataiba, így arra gyanakodtunk, hogy igazából a sorozat új része készül, viszont nem értettük, hogy miért hivatkoztak rá új szellemi termékként. Most kicsit közelebb kerültünk a megoldáshoz. 

Hirdetés

GamesRadar megkeresésére a Microsoft szóvivője annyit nyilatkozott - meglehetősen szűkszavúan - a világhálót ellepő szóbeszéddel kapcsolatban, hogy a The Coalition kizárólag a Gears of War fejlesztésére fókuszál.

Bár további részletek hiányában ez csak találgatás a részünkről, de könnyen lehet, hogy az "új IP-t" nem szó szerint kell érteni, hanem a Gears of War univerzumot bővítik egy újfajta címmel a kézenfekvő folytatás, mondjuk a Gears of War 5 helyett. De az is lehet, hogy valaki véletlenül idő előtt lőtte le a meglepetést és még nem szeretnének róla beszélni. Szerintetek mi lehet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)