Hirdetés

Overwatch-szerű lövöldén dolgozik a The Creative Assembly?

|

Az már ismert volt, hogy egy belső nézetes shooteren dolgoznak az Alien: Isolation készítői, azonban egy álláshirdetésnek köszönhetően most pár új részletet is megtudtunk a titokzatos projektről.

Hirdetés

Bár tudjuk, hogy jön az Alien: Isolation Nintendo Switchre, abban megegyezhetünk, hogy nem a portolással van elfoglalva a The Creative Assembly teljes csapata, sokkal inkább azzal a titokzatos FPS-sel, amelyről annyi derült ki eddig, hogy nem egy meglévő licencet használ. 

Hirdetés

A csapat most egy érdekes állást hirdetett meg: "Lead Hero Designert" keresnek, azaz olyasvalakit, aki a lövöldében egymással harcoló hősöket tervezi meg. A leendő munkatársnak olyan "izgalmas, játszható karakterek fejlesztését" kell vezetnie, amelyek különböző egyedi képességekkel rendelkeznek. A pozícióhoz szükséges még a monetizációban és a jutalmakban való jártasság is, vagyis számíthatunk kozmetikai cuccokra és mikrotranzakcióra is. 

Az elhangzottak alapján a The Creative Assembly új címe leginkább az Overwatch-hoz hasonlíthat majd, amely kissé furcsának tűnik egy olyan csapattól, amely a Total War szériáért és az Alien: Isolationért felelt egy olyan piacon, amely telítve van a hasonló lövöldékkel, de bízunk benne, hogy a stúdió képes lesz a koncepciót érdekessé tenni. Kíváncsian várjuk a leleplezést. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)